Prijzen jeugd

 

0 tot 6 jaar                               €15.60

7 tot 12 jaar                             €17.85

13 tot 16 jaar              meisjes  €24.50       jongens  €20.85

Vanaf schouderlengte                €4.80 extra

 

 

Speciaal voor onze jeugd tot 21 jaar kortingen tot wel 20% bel snel voor een afspraak!

TARIEVEN

Wassen/knippen/
heren.

€ 23.70

Wassen/knippen/
dames.

€ 26.50

Wassen/knippen/
drogen.

€ 35.15

Wassen/knippen/
fohnen/dames.

€ 40.95

Wassen/fohnen/
watergolf.

€ 25,50

 

Hele Permanent.
€ 47,60

deel : € 33.35

Kleur Spoeling vanaf.

€ 28.85

Verven vanaf.
(afhankelijk van gebruikte hoeveelheid verf)

€ 40.50

Creme behandeling.

€ 6.70

Coupe Soleil vanaf.

Hele: €34,55
Deel: € 24.00

 

Alle genoemde prijzen zijn vanaf, de definitieve knip en kleur prijzen zijn mede afhankelijk van de benidige tijd, lengte van u haar of het benodigde product. Voor een exacte prijs vraag uw haartstyliste.

 

 

Korte haarstijl

Natuurlijke kapsels bij Haute Coiffure Francaise man

 

Geschiedenis van Great Lengths De oorsprong van Great Lengths ligt in Londen, één van ‘s-werelds grootste mode centra. David Gold grondlegger van Great Lengths had zichzelf ten doel gesteld om een haar verlengingssysteem te ontwikkelen dat even simpel in gebruik zou zijn als knippen of föhnen. In 1991 heeft hij het Great Lengths principe ontwikkeld en gepatenteerd, daarmee eveneens gelijktijdig de eerste methode ontdekt om dun en fijn haar te verdikken (meer volume te geven) op een zeer eenvoudige wijze. Deze innovatie startte een revolutie in 1991. Voor de allereerste keer kon David Gold een haar verdikkings én verlengingssysteem in één aanbieden. Great Lengths is vandaag de dag beeld bepalend. Men en in het bijzonder vrouwen verkiezen een niet agressieve technische oplossing en een natuurlijk product In deze context is Great Lengths sinds de start van de ontwikkelingen altijd een stap vooruit geweest. Tot dusver is er geen ander haarvermeerderings/haarverlengingssysteem ontwikkeld die een vergelijkbare non-compromisloze techniek hanteert om haarextensions/ haartransfers aan je eigen haar vast te zetten. Het spreekt voor zich dat bij Great Lengths alleen 100% natuurlijk menselijk haar van de hoogste kwaliteit wordt gebruikt.

 

Het mag daarom geen wonder heten dat Great Lengths zich binnen enkele jaren wereldwijd heeft gevestigd. Vandaag de dag wordt Great Lengths toegepast door top kapsalons en kappers naast Nederland in de volgende landen: Australië, België, Brazilië, Canada, Caribieën, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot Britanië, Hong Kong, Italië, Japan, Luxemburg, Mexico, Nieuw Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Scandinavië, Spanje, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Zuid Afrika, Zwitserland en vele andere landen.

 

Great Lengths als je haar je lief is. 

 

Wat is Great Lengths Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions en hairtransfers. Hairextensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. De strengen haar hebben drie diktes en vijf lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm.

 

 Hairtransfers zijn eveneens strengen haar, worden echter per tien strengen gelijktijdig bevestigd. Deze strengen haar zijn er in twee diktes en vier lengtes van 30- 40- 50- en 60 cm. De top van de hairextension en hairtransfer heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. Maar... wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte van de extension of transfer gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension of transfer is dat twee tot drie maanden en bij de ultra dunne extension circa anderhalve maand.

Iets te vieren?
In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

Ervaar de sensatie van OIL Reflections van Wella Professionals

 

 

Wella geeft passie aan je haar


De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd. Wij werken met het merk wella voor prachtige kleurresultaten! Wij vinden het leuk om u te adviseren!

Sensualiteit is volgens Wella een van grote trends dit nieuwe seizoen.

Zowel op het gebied van mode, cosmetica en interieur willen we opnieuw genieten van de sensuele ofwel zintuiglijke aspecten van het leven.

Wella lang haar kapsels
De ‘Sensual Colour Collection’ benadruktverschillende facetten van sensualiteit die op een prachtige manier aantonen hoe kleur de sensualiliteit van je haar kan onthullen.

De ‘Sensual Colour Collection’ worden gebruikt door Koleston Perfect en Color Touch, kom langs in onze winkel voor advies voor een prachtig levendige kleur wat bij u past!

Wella kort haar kapsels

 

 

 

Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

Kapsel man zomer 2014 HCF 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: